Personale

Lasse Bertram-Nielsen

Lasse er uddannet Rudolf Steiner-pædagog og er leder i Klubben. Lasse bor i Tranekær med sin kone og det sidste hjemmeboende barn ud af en flok på 4. Foruden sit arbejde inden for pædagogfaget, har Lasse blandt andet arbejdet som skolefotograf og biodynamisk landbrugsmedhjælper. Foruden ledelsesfunktionen har Lasse i sær fokus på de mindste klubbørns trivsel og er kontaktperson for 2. og 3. klasse.

ULLA HASLUND

Ulla er oprindeligt uddannet cand. mag i nordisk og religion og har blandt andet arbejdet som voksenunderviser på et asylcenter. Ulla bor i Ryslinge med sin mand og 2 børn, hvoraf datteren går på Ryslinge Friskole. Hun arbejder som pædagogmedhjælper i Klubben og er blandt andet ansvarlig for en del administrative opgaver. Ulla er kontaktperson for 1. klasse og arbejder en del med 54’eren.

KARINA VEVER

Karina er uddannet salgsassistent, men har også kørt skolebus og arbejdet i børnehave. Karina bor i Krarup med sin mand og 2 børn, der går på Krarup Friskole. I sin fritid synger Karina i Ringes kirkes gospelkor, derfor hjælper hun også i perioder med i skolens musik- og kortimer. Karina er Klubbens faste morgenåbner, så det er hende der står for lune boller og levende lys på den tidlige morgenstund. Karina er desuden kontaktperson for børnehaveklassen og ansvarlig for vores kreative værksted.