Lejrskoler

Hvert år kommer klasserne enkeltvis eller sammen på en lejrtur. Der veksles mellem alene-lejrture for klasserne og ture, hvor flere klasser er af sted sammen.

Fælleslejr: Alle elever kommer på fælles lejrtur 3-4 gange i løbet af de 10 år, de går på Friskolen.

Det er nødvendigt at have forældre med som praktiske hjælpere – eller som en særlig støtte i en gruppe eller for en enkelt elev. Forældre melder om de kan deltage, og lærerne vælger selv hvilke og hvor mange forældre, der skal tage med.

Det vægtes højt, at alle klasser både når at se et af Danmarks yderområder, ser København og tager på en Udlandsrejse. Det er i fokus med den enkelte tur skifter i forhold til sted og i forhold til den enkelte aldersgruppe.

Der betales til lejrture via skolepengene. (Udlandsrejsen kan dog komme til at koste mere end det optjente).